Biografia

Tot començà de ben petit al taller del pintor Massana del carrer del Tigre, on durant deu anys vaig aprendre a treballar el color i a adquirir l’estima per les tradicions vilanovines i catalanes.

Amb setze anys entro a l’escola Massana de Barcelona en l’especialitat de pintura, començant a treballar i perfeccionar diferents tècniques com el dibuix, el gravat, la pintura a l’oli, l’aquarel.la, els acrílics…..

Al llarg de la meva trajectòria he realitzat diferents exposicions. L’any 1993 participo en una exposició col.lectiva a l’Agrupació de Balls Populars de Vilanova. La meva primera exposició individual va ser l’any 1994 amb “Cal tenir 20 anys per Exposar” a la sala Toc. L’any 2007 exposo a la Galeria Prisma de Vilanova i la Geltrú.

També he tingut el plaer d’oferir mostres temàtiques com la primera mostra monogràfica de la ciutat de Berga sobre la Patum l’any 1995, o al 1996 l’exposició sobre la festa dels Tres Tombs “Imatges d’una Festa Viva”, juntament amb el cartell i el mural a l’interior de l’ermita de Sant Joan de Vilanova.

Per altra banda he realitzat decorats per a representacions teatrals i il.lustracions, com les dels tres llibres de l’anecdotari humorístic de Vilanova de Miquel Altadill, o les dels meus propis contes infantils com “La Carpa que volia veure el mar”, “Nosaltres els cavalls i els Tres Tombs”, “En Lalo i les festes del barri” i “El Món dels Blautencs”.

La meva estima per les tradicions vilanovines, i el dessig de mantindre-les vives, m’han portat a col.laborar activament amb les entitats de Vilanova realitzant cartells, portades de programes, records de les festes,…. com la publicació de la carpeta “Pinta el cercavila”, dibuix de tot el seguici popular de 5 metres de llarg, així com realitzant la tira còmica setmanal del Diari de Vilanova des de l’any 1997.

Les meves aportacions més recents són, al juliol de 2011 les Pintures Murals donades a la Capella de Sant Josep, dins l’Església de Sant Antoni Abad de Vilanova i la Geltrú, i al febrer de 2013 el quadre sobre la “Renovació del Vot de Poble” cedit a l’ajuntament de Vilanova.

Per tal de poder compartir les meves passions i inspiracions, des de fa 20 anys al “Taller Amarè” situat al carrer Jardí de Vilanova, s’ofereixen classes per aprendre tot tipus de tècniques pictòriques, de dibuix, de gravat…. I des de fa 2 anys també existeix un espai per a la creació artísitca com aquest a Canyelles.